АРТИКУЛ: 7916
Ніж Mora Companion Desert stainles steel

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж Mora Companion Desert stainles steel

Більш збалансовану за параметрами ціна-якість серію ножів знайти практично неможливо. Morakniv Companion Magenta викликає непідробну радість від якості виготовлення і легкості роботи таким доступним інструментом.
У них є все необхідне, що найбільш часто буває потрібно при простій роботі ножем: відмінна геометрія і оптимальна довжина леза, зручність рукояті і піхов, простота в догляді і невибагливість.

Morakniv Companion з клинком з нержавіючої сталі - найбільш оптимальний вибір серед розмаїття моделей, адже такий клинок вимагає найменшої уваги і абсолютно невибагливий. Ручка ножа виконана з резинопластика, вона має дуже хороше зчеплення з долонею і уникає прослизання в руці. Її легко утримувати завдяки зручній формі і плавним вигинам.
Прості, але в той же час, надійні ножни забезпечують хороше утримання ножа. Завдяки поясний петлі їх можна носити на ремені.

Характеристики:

Загальна довжина: 218 мм
Довжина клинка: 103 мм
Матеріал клинка: нержавіюча сталь Sandvik 1