АРТИКУЛ: 12214
Рюкзак тактичний 5.11 AMP12 Backpack 25L
ЦІНА:
865000грн
Наявність товару в магазинах :
маг. ШВЕЙК (м.Тернопіль)      : відсутній
маг. ШВЕЙК 4 (м.Тернопіль)    : в наявності
маг. Workline (м.Тернопіль) : відсутній
маг. Плацдарм (м.Львів)          відсутній    
маг. Плацдарм (м.Івано-Франківськ)      відсутній    
маг. ДИВЕРСАНТ (м.Луцьк)      : відсутній
маг. Плацдарм (м.Рівне)        : відсутній



КУПИТИ
КУПИТИ В ОДИН КЛІК

Рюкзак тактичний 5.11 AMP12 Backpack 25L

Серія рюкзаків 5.11 AMP (All Missions Pack), як і популярна серія 5.11 RUSH розділена на кілька форматів - невеликий повсякденний, добовий і триденний тактичний рюкзак.

Тактичний рюкзак "5.11 AMP12 ™ Backpack" є ідеальним за розміром добовим рюкзаком. У ньому ви гарантовано можете розмістити все необхідне вам спорядження.

Рюкзак "5.11 AMP12 ™ Backpack" наділений новітньою розробкою компанії 5.11 - знімною панеллю HEXGRID® Gear Set ™, що дозволяє підвішувати MOLLE-образні підсумки під різними кутами. Можливості спорядження з системою HEXGRID® Gear Set ™ зростають неймовірно: набори спорядження можна, як і раніше, переміщати з одного рюкзака на інший, підвішувати зовні або всередині, але тепер - ще й враховувати індивідуальні особливості оперативника (зріст і довжину рук, наприклад), прикріплюючи підсумки під нахилом.

Рюкзак має одне основне відділення на застібці "блискавка" YKK. Спинка рюкзака термоформована, що знижує навантаження на спину і додає вам додатковий комфорт при тривалому використанні рюкзака. Усередині спинки розташовано відділення для питної системи, а з зовнішнього боку органайзер для дрібного спорядження. Плечові лямки мають ергономічну форму і систему фіксації на грудях.

Розміри:

Головний відсік - 19.5" H x 11" L x 5.5"D (50х28х14 см)
Об'єм - 1525 кубічних дюймів / 25 літрів