АРТИКУЛ: 11934
On Duty кобура набедренна ФОРТ-12 MultiCam-Infused ATA-GEAR
ЦІНА:
489500грн
Наявність товару в магазинах :
маг. ШВЕЙК (м.Тернопіль)      : відсутній
маг. ШВЕЙК 4 (м.Тернопіль)    : відсутній
маг. Workline (м.Тернопіль) : відсутній
маг. Плацдарм (м.Львів)          в наявності    
маг. Плацдарм (м.Івано-Франківськ)      відсутній    
маг. ДИВЕРСАНТ (м.Луцьк)      : відсутній
маг. Плацдарм (м.Рівне)        : відсутній



КУПИТИ
КУПИТИ В ОДИН КЛІК

On Duty кобура набедренна ФОРТ-12 MultiCam-Infused ATA-GEAR

Кобури моделі On Duty розроблені для військових та спеціальних поліцейських підрозділів.
Особливістю цієї моделі є її універсальність. Стрілець, виходячи з поставлених перед ним завдань і використовуючи додаткові аксесуари, може легко розмістити кобуру на поясі за допомогою поясного кріплення або спеціальної поясної кліпси типу «лопатка», занизити дану кобуру для зручності вихоплювання пістолета, а також прикріпити її на пояс Warrior Belt, інтерфейс «plate carrier» під кутом 90 градусів або прикріпити на платформу на стегні.
Для зручності зміни положення пістолета передбачено встановлення швидкознімного кріплення кобури. Перевагу кобури безперечно оцінять спецпідрозділи, оскільки на системі MOLLE кріплення кобури займає всього два ряди строп і звільняє додаткове місце для розміщення інших аксесуарів на MOLLE.

Кнопка-фіксатор призначена для додаткової фіксації пістолета в кобурах моделі On Duty. Завдяки наявності пружини в констукції кнопки, скоба, що розміщується поверх пістолета швидко переводиться в горизонтальне положення та розблоковує пістолет і вивільняє доступ до витягування пістолета.

Кріплення на Моллє Molle-Lok забезпечує зручність та універсальність, необхідну для індивідуального носіння спорядження. Застібка Molle-Lok розроблена для стабільності та простоти використання навіть у найсуворіших умовах, що робить її ідеальним варіантом для використання з бойовим спорядженням. Підпружинений штифт і система фіксації замикається, надійно закріплюючи предмет, а також даючи можливість легко переставляти спорядження. Кожен Molle-Lok розроблений таким чином, щоб його можна було прикріпити до широкого спектру спорядження, включаючи кобури, підсумки для магазинів та легкі підсумки.

Понижаюча платформа Duty Drop - це кріплення для ременя, що дозволяє понизити кобуру та звільнити місце для швидкого витягування пістолета з кобури. Понижаюча платформа прилягає до стегна, забезпечуючи комфортне носіння зброї протягом усього дня. Наявна у конструкції вставка дозволяє підлаштовувати понижаючу платформу під різну ширину ременя, також в нижній частині понижаючої платформи є прорізи для стегнового ременя. Крім того конструкція понижаючої платформи дозволяє робити нахил кобури 15 градусів вперед та назад.

Ремінець для фіксації стегна розроблений спеціально для понижаючої платформи Duty Drop, а також може використовуватися в будь-якій конфігурації, де потрібен стегновий ремінь.

Ремінець для фіксації стегна виготовлений з міцної нейлонової стрічки та прогумованих швів. Завдяки міцним пряжкам, стегновий ремінь можна легко відрегулювати за розміром стегна. Гумова прошивка в центрі стегнового ременя запобігає ковзанню ременя вгору і вниз, щільно облягаючи ногу.