АРТИКУЛ: 10460
Столовий набір NexTool Outdoor Spoon Fork KT5525

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Столовий набір NexTool Outdoor Spoon Fork KT5525

Компактний і ергономічний набір, який включає в собі ложку і виделку для походів. Столові прилади зручно поєднуються один з одним, помещаясь у такий же невеликий коробка для зберігання. Якщо ви збираєтеся в подорож або на вилазку, і перед вами стоїть завдання вибору столових приналежностей, то використання цього набору буде як не можна до речі. Здоровий і приємний обід на лоні природи гарантований.

Насамперед, ложка і вилка оптимальні для комфортного захоплення рукою. Поглиблена ложка сприяє того, щоб ви могли зачерпнути більше їжі і з задоволенням її з'єднання їсти. Титанова вилка-ложка природно стійкий до іржі, стійка до дії кислот і лугів. Вам не потрібно турбуватися про те, що якісь із різновидів страв можуть зіпсувати зовнішній вигляд виробів і піддати їх корозії. Столові прилади мають лаконічним дизайном, мають matovu делікатну поверхню, привабливий колір. Їх зовнішній вигляд бездоганний, і не містить в собі нічого зайвого.

В основі виробів міцний і ст