Ліхтарики | PLATSDARM - МЕРЕЖА ВІЙСЬКОВИХ МАГАЗИНІВ НАШІ МАГАЗИНИ: М.ТЕРНОПІЛЬ, М.ЛУЦЬК, М.РІВНЕ

АРТИКУЛ: 11974
Ліхтар налобний Fenix HL16 зелений

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ліхтар налобний Fenix HL16 зелений

Функціональний, надійний і надлегкий — це одні з головних якостей налобного ліхтаря Fenix HL16, розробленого для тих користувачів, які віддають перевагу активному способу життя.

Основним світлодіодом, що використовується в моделі, є Luminus SST20. Це білий діод, який здатний генерувати освітлення яскравістю до 450 люмен у режимі Турбо і далекобійністю близько 104 метри. Можливості ліхтаря розширює додатковий світлодіод SMD 2835, що відповідає за червоне світло. Даний тип освітлення є оптимальним для використання на малих дистанціях, щоб підсвітити ближні об'єкти без ефекту засліплення оточуючих.

Експлуатаційний термін обох діодів складає понад 50 тисяч годин. Ще один приємний бонус ліхтаря — можливість нахилу корпусу на 60°. Це дозволяє користувачу виставити комфортний кут освітлення, адаптувавши світло під власні потреби.

Режими роботи
Шість режимів роботи розділені на дві групи: чотири білих режими та два червоні.

Біле освітлення
Turbo: 450 люмен – 2700 кандел – 3 год