АРТИКУЛ: 7644
Годинник ADVENTURE Black M-Tac

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Годинник ADVENTURE Black M-Tac
Годинник з широким функціоналом M-Tac. Дана модель стане незамінним помічником людям, які ведуть активний спосіб життя, які люблять походи в гори, також чудово підійдуть для військових. Унікальні функції, якими володіє годинник M-Tac стануть в нагоді не тільки людям, які займаються екстремальними видами спорту, а й стануть незамінним помічником в повсякденному житті. Годинники зможуть показати Вам значення атмосферного тиску, також покажуть температуру повітря. Відстежуючи показання годин можна заздалегідь передбачити погіршення стану здоров'я, і грамотно розподілити свої навантаження в даний час.

M-Tac годинник тактичний мультифункціональний оснащується міцним витривалим корпусом, який виготовлений з полікарбонату + ободок з міцної нержавіючої сталі. Скло з органічного полікарбонату, яке без проблем протистоїть появі подряпин і відколів. Водостійкість 3 АТМ.