АРТИКУЛ: 11278
Тактична сорочка MCDU Combat Shirt Black Helikon-Tex

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Тактична сорочка MCDU Combat Shirt Black Helikon-Tex

Легка та міцна тактична сорочка для доповнення польової форми одягу Сучасна бойова форма одягу (MBDU). Рукава пошиті з матеріалу NYCO (суміш бавовни та нейлону), який характеризується підвищеною стійкістю до розриву та стирання. Середня частина худі виконана з еластичної та дихаючої тканини Polyester TopCool, що забезпечує гарне прилягання та свободу рухів.

На обох плечах розташовані кишені, що закриваються на блискавки YKK. Кишені оснащені подвійними панелями на липучках, які дозволяють прикріпити будь-які емблеми, такі як національний прапор, емблема підрозділу або так звані Morale Patches, завдяки чому можна надати світшоту індивідуальний характер.

Кишені закриваються на блискавки YKK.

Манжети застібаються на липучки, що дає можливість регулювати та точно підганяти розмір під товщину зап'ястя. Підвороти в області ліктів виступають в якості додаткового посилення для захисту від стирання.

Підвороти на ліктях також оснащені застібкою на липучці, завдяк