АРТИКУЛ: 3393
Штани тактичн жіночі 5.11 Tactical StrykePants
ЦІНА:
479500грн
Наявність товару в магазинах :
маг. ШВЕЙК (м.Тернопіль)      : відсутній
маг. ШВЕЙК 4 (м.Тернопіль)    : в наявності
маг. Workline (м.Тернопіль) : відсутній
маг. Плацдарм (м.Львів)          відсутній    
маг. Плацдарм (м.Івано-Франківськ)      відсутній    
маг. ДИВЕРСАНТ (м.Луцьк)      : відсутній
маг. Плацдарм (м.Рівне)        : відсутній

0/Regular



КУПИТИ
КУПИТИ В ОДИН КЛІК

Тактичні штани "5.11 STRYKE PANT - WOMEN`S" спеціально створені для жінок. Вони поєднують в собі сучасні революційні матеріали, чудову якість пошиву, а також в них враховані всі особливості крою жіночого одягу. Дані тактичні штани стануть ідеальною парою штанів для жінок стрільців, співробітників спецпідрозділів, а також жінок, яким цікава військова справа і високоякісні речі у мілітарі стилі. До душі вони будуть і любителям аутдору, походів і відпочинку на природі.

Тактичні штани "5.11 STRYKE PANT - WOMEN`S" є безпрецедентним лідером на ринку тактичної одягу. Їх можна використовувати, як для тренувань, стрільбища, роботи, так і для ділової подорожі або прогулянки.

Як провідний виробник тактичних брюк в світі, компанія "5.11 Tactical" намагається першими вносити інноваційні технології на ринок. Модель "5.11 STRYKE PANT - WOMEN`S" - це нове покоління тактичних брюк. Матеріал "Flex-Tac " - це революційний матеріал, який спеціально був розроблений для компанії "5.11 Tactical". Він легкий і дихаючий, склад мате