АРТИКУЛ: 8324
Ніж Ganzo G619
ЦІНА:
39500грн
Наявність товару в магазинах :
маг. ШВЕЙК (м.Тернопіль)      : відсутній
маг. ШВЕЙК 4 (м.Тернопіль)    : в наявності
маг. Workline (м.Тернопіль) : відсутній
маг. Плацдарм (м.Львів)          відсутній    
маг. Плацдарм (м.Івано-Франківськ)      відсутній    
маг. ДИВЕРСАНТ (м.Луцьк)      : відсутній
маг. Плацдарм (м.Рівне)        : відсутній



КУПИТИ
КУПИТИ В ОДИН КЛІК

Відмінна риса цієї моделі - наявність біля основи леза отвори і зручного упору над ним. Виріб володіє такими характеристиками: довжина в робочому стані - 205 мм, в складеному стані - 110 мм. Модель Ganzo G619 має клинок з прямою заточкою довжиною 90 мм і товщиною по обуху 2,5 мм. Ніж оснащений механізмом LinerLock, який вже не одне десятиліття застосовується у виробництві напівавтоматичних складних ножів.

Для виготовлення леза використана нержавіюча сталь 440, відмінно себе зарекомендувала не тільки у виробництві ножів, але і в інших галузях легкої і важкої промисловості. Одним з переваг даної сталі є її висока стійкість до корозії і твердість, що дозволяє добре тримати заточку.

Завдяки ергономічній ручці, ніж зручно лежить в руці. Наявність невеликого рифлення на поверхні ручки дозволяє, не напружуючись, утримувати ніж при будь-яких погодних умовах. Виготовлена рукоять з популярного ABS-пластика, до основних переваг якого відносяться термостійкість і несприйнятливість до хімічно агресивних речовин.

особли