АРТИКУЛ: 8326
Балон газовий Tramp 450г

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Балон газовий Tramp 450г
газовий балон Tramp TRG-020 (450гр), володіє ідеальним поєднання умістів газів, дозволяючи використовувати його в будь-яких умовах, і при будь-якій температурі повітря. Представлена модель балона містить три різних газа і оснащена універсальним виходом, надаючи можливість користувачам з'єднувати його з газовими пальниками та печами. Після приєднання грубки і балона, можна приготувати на природ будь-яку страву. Температурний режим від -23 ° С до + 35 ° С.

За рахунок оптимально підібраного складу, забезпечить максимально ефективний робочий процес газового обладнання і повністю виправдає свої можливості. Застосовувати даний балон максимально просто і це стане помітно відразу після першого знайомства. Для забезпечення правильності дій з балоном, буде достатньо ознайомитися з інструкцією, щоб зрозуміти принцип його роботи.

Виробник гарантує, що задіяти балон Tramp можна з усіма його приладами, які працюють на газі. Також підходить до різьбових пристроїв мають стандарт epi-gas.

склад:

П