АРТИКУЛ: 8766
Сперей Ballistol Stichfrei 10ml скло

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Сперей Ballistol Stichfrei 10ml скло

Репелент Ballistol Stichfrei захищає відкриті ділянки тіла від укусів більшості комах, наприклад таких, як комарі, кліщі, ґедзі, мухи, комарі, мошки та інші. Забезпечує захист до 8 годин. Також захищає від сонячних опіків. Містить фільтр UV-B (SPF 6).

Просто нанесіть засіб на шкіру, і комахи будуть облітати вас стороною. Stichfrei пройшов токсикологічну перевірку, не викликає побоювань у дерматологічному відношенні і блискуче зарекомендував себе в усіх частинах світу. Цей засіб вже давно успішно використовують по всьому світу: в бразильських джунглях і лісах Фінляндії, в субтропіках Гімалаїв і тропіках Африки й Австралії.

Через наявність в ньому рослинних масел Stichfrei служить також засобом для догляду за шкірою і запобігає її висиханню. Також захищає вашу шкіру від сонячних опіків. Разом із захистом від комарів є ідеальною комбінацією для рибалок і туристів.

Вироблено в Німеччині.