АРТИКУЛ: 8790
Палатка SKIF Outdoor Adventure I 200 150cm CAMO

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Палатка SKIF Outdoor Adventure I 200 150cm CAMO

Skif Outdoor Adventure I — компактний кемпінговий намет, призначений для використання в якості укриття від сонця і ночівлі під час туристичних походів, риболовлі, полювання і відпочинку на природі.

Намет Adventure I виготовлений зі спеціального дихаючого поліестеру 170T, завдяки чому в ньому не душно навіть за умови закритого клапана-входу. Модель має рівень водонепроникності 500 мм в/с, і без проблем витримує невеликі опади у вигляді дощу і роси. Також намет має спеціальне покриття, яке захищає від ультрафіолетових променів, що є незамінним при використанні в сонячну погоду.

Вхід-вихід продубльований антимоскітною сіткою, що забезпечує комфортну вентиляцію в жарку погоду. Основні двері і сітка оснащені двосторонньою фурнітурою, що дозволяє зручно відкривати і закривати їх як зовні, так і зсередини. Купол намету також виконаний з сітки і захищений зверху невеликим тентом.

Каркас намету являє собою дві складові дуги, всі секції яких скріплені між собою гумкою