АРТИКУЛ: 7284
M-Tac рюкзак Urban Line Anti Theft Shell Pack Dark Grey Black

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


M-Tac рюкзак Urban Line Anti Theft Shell Pack Dark Grey Black

Стильній і Функціональний рюкзак M-Tac Urban Line Anti Theft Shell Pack – це все, що потрібно сучасному міському жителю. Він створений, щоб забезпечити вам максимальний комфорт в дорозі, а техніці – безпеку. Сучасний дизайн із акцентом на практичність робить його відмінним вибором для повсякденного використання. М’яке внутрішнє відділення дозволяє надійно розмістити і зафіксувати ноутбук і планшет, а кишені-органайзери слугують для розподілення додаткових аксесуарів і утримують їх на своїх місцях. Все це додатково оснащено зручними лямками, які регулюються, та спинкою, щоб кожна хвилина в дорозі була приємною.

Рюкзак M-Tac розроблений спеціально для життя у великому місті та підходить як для щоденного використання, так і для подорожей. Ця модель оснащена системою захисту від крадіжок і вбудованим USB-портом для зарядки гаджетів.

Додатковою перевагою стане кишеня «антизлодій» в спинці, яка дозволить безпечно переносити цінні речі: паспорт, гро