Аксесуари | PLATSDARM - МЕРЕЖА ВІЙСЬКОВИХ МАГАЗИНІВ НАШІ МАГАЗИНИ: М.ТЕРНОПІЛЬ, М.ЛУЦЬК, М.РІВНЕ

АРТИКУЛ: 7415
Спрей для очищення взуття LOWA ShoeClean Multi 200 mL

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Спрей для очищення взуття LOWA ShoeClean Multi 200 mL

Оновлений спрей для очищення черевик "LOWA Shoe Clean" об'єднує чистку і додатковий догляд для Вашої пари взуття Lowa. Він ефективно розчиняє забруднення, зволожує шкіру і захищає її від висихання.
Об'єм спрея для чищення "LOWA Shoe Clean" - 200 мл.
Зроблений на 90% з натуральних компонентів, цей спрей для догляду за черевиками майже не має в своєму складі хімікатів, використовуючи замість них очищувальну силу натурального екстракту бамбука.
Спрей для чищення "LOWA Shoe Clean" підходить для всіх видів взуття з гладкої шкіри, нубука та замші, а також черевик із застосуванням текстильних матеріалів.
У поєднанні з кремами "LOWA Active Creme" або "LOWA Active Creme Black" (для взуття з чорної шкіри), а також водовідштовхувальним спреєм "LOWA Water Stop Pro" Ви отримуєте повноцінний комплекс по догляду і захисту ваших черевик LOWA.
Спрей "LOWA Shoe Clean" легко використовувати завдяки ручній помпі, що також дозволяє піклується про навколишнє середовище.