АРТИКУЛ: 4173
Черевики тактичні LOWA Innox LETHER GTX MID TF Black

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Компанія Lowa Boots є лідером ринку спортивного, туристичного, альпіністського і військового взуття. Lowa спеціалізується саме на цих видах взуття і черевиками цієї фірми користуються провідні спортсмени, мандрівники і військові вже більше за 85ти роки. Дослідницько-інноваційний інститут Lowa розробляє і тестує нові зразки взуття за допомогою професійних альпіністів. Тестування проводиться в екстремальних умовах гірської місцевості. Починаючи з 60ти-х років ХХ століття такі відомі спецпідрозділи як британський SAS, французький GIGN, німецький KSK використовують черевики Lowa як основні польові, гірські і тактичні черевики.

Полегшені черевики з середньою гомілкою серії Innox GTX LE Lowa виконані з натуральної шкіри 1.4-1.6 мм. Завдяки своїй вазі вони будуть ідеальні для комфортного повсякденного використання. Проміжний шар підошви зі вспіненого поліуретану у поєднанні з системою бічної стійкості Monowrap роблять черевики надійними, а ноги захищеними в екстремальних ситуаціях.