АРТИКУЛ: 3091
Берци HAIX AIRPOWER BLACK б.у.

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Найсучасніша технічно насичена модель фірми Haix. Ідеальні черевики для весни, літа і осені. Дуже легкі. Мають систему Air Power, яка захищає ногу від ходових навантажень, демпфуючу удари і стабілізуючу при бічних навантаженнях. Непромокальна потовыводящая підкладка GORE - TEX. Вентиляційна система HAIX.

Матеріал верху - гфдрофобізирована водонепроникна шкіра (гідрофобізирована - поліпшений метод просочення матеріалу для досягнення водостійкості і легкого відходу). 

Внутрішня підкладка - ламінат Gore - Tex (3-слойний) зі зносостійким підкладковим матеріалом. Водонепроникний, дихаючий, оптимальний кліматичний комфорт за умов зміни умов (приміщення, відкрите повітря)

Поліуретанова/гумова підошва - профіль підходить для дорожніх і бездоріжніх умов. Антистатична, стійка до дії олії, бензину. Не ковзаюча, зносостійка гума, стійка до холоду, не залишає слідів (не малює). PU- амортизація забезпечує високий опір ковзанню, спеціальна конструкція забезпечує правильний перекат стопи пр