АРТИКУЛ: 7021
Рукавиці безпалі захст Gen2 Mil-tec

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Рукавиці безпалі захст Gen2 Mil-tec

Вони пошиті з натуральної шкіри високої якості. Шкіра - м'яка і зносостійка, тому рукавиці прослужать Вам не один рік. Матеріал не закриває пальці, залишаючи їм свободу рухів.

Із зовнішнього боку рукавиці Mil-Tec оснащені спеціальними демпферними вставками, які надають додатковий захист і пом'якшують удар. Вставки розташовані на фалангах пальців і на кисті руки. Завдяки їм Ваші руки будуть надійно захищені від уколів, порізів або подряпин. Це важливо в умовах бойових дій, адже травма кисті руки може значно знизити ефективність виконання бойового завдання.

Безпалі рукавиці з тильного боку долоні посилені вставками з нековзкої замші для зменшення больового відчуття від удару при падінні. Крім того, завдяки легкої ворсистості замші предмети не будуть вислизати з рук.

Манжети в цій моделі - укорочені, на гумці. Із зовнішнього боку додатково регулюються липучками. Манжети щільно прилягають до зап'ястя, перешкоджаючи вивихи а також надійно