АРТИКУЛ: 5120
Шапка Viking ECW WW block FOLIAGE P1G-Tac

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Зимова термо-шапка для екстремально холодних погодних умов "ECW Viking" зроблена з нового революційного мембранного матеріалу для низьких температур WW-Block®.
WW-Block® є одним з небагатьох мембранних матеріалів, спеціально розроблених для використання в польових умовах при екстремально низьких температурах.
Як правило, у польових зимових умовах використовується багато шарів одягу для утеплення, що сковує рухи людини.
На відміну від більшості матеріалів які використовуються для верхніх шарів зимового одягу, матеріал WW-Block® еластичний. Ця властивість матеріалу WW-Block® зменшує навантаження на людину під час активних дій і не перешкоджає різким рухам (15% розтяжки матеріалу без втрати властивостей матеріалу з поверненням в початковий стан).
Структура мембранної решітки матеріалу WW-Block® розрахована на умови низьких і максимально низьких температур таким чином, щоб 80% тепла тіла відбивалося від поверхні всередину і тільки 20% виходило назовні через мембранну решітку (зайве тепло під час активних дій п