АРТИКУЛ: 1255
Аптечка модульна шквал

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Особливості:

Система швидкого скидання дозволяє миттєво відстібати аптечку без візуального контролю (наприклад, при розташуванні на спині) і швидко пристібати її на місце. Для запобігання випадкової втрати аптечки вона замикається високоміцної пряжкою-фастексом.Верхня панель аптечки призначена для розміщення травматичних елементів (кровоспинні пакети, бинти, індивідуальні пакети, джгути, медичний інструмент). Елементи фіксуються еластичною смугою шириною 40мм. На еластичній смузі передбачені слоти для ампул.

Нижня панель забезпечена сітчастою кишенею для таблеток і дрібних предметів медичного призначення. Габарити аптечки розраховані на сумісність з кровоспинними пакетами QuickClot, Celox, тактичними джгутами C.A.T. і аналогічними. Із зовнішнього боку аптечки розташована панель «велкро» для кріплення ідентифікаторів.На задній стінці модульної панелі передбачене кріплення для травматичних ножиців.Аптечка розкривається на 180 градусів для зручності доступу до медикаментів.

Мо