АРТИКУЛ: 8320
Годинник Skmei 1222 Red

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Годинник Skmei 1222 Red

Годинники з електронним циферблатом вже давно стали дуже затребуваним рішенням на ринку. Такі моделі дивують своїм можливостями і виявляються більш зручними, ніж варіанти з аналоговим циферблатом.
Перед вами модель 1222 від Skmei, яка приверне увагу насамперед дизайнерським рішенням. Творці постаралися якось урізноманітнити форму корпусу і у них вийшло досить оригінально. Круглий циферблат нестандартної форми, виконаний в футуристичній рамці і все це разом нагадує гаджет прямо з майбутнього.

ОСОБЛИВОСТІ

Перше, що є головним плюсом - це LED підсвічування. Оскільки циферблат тут виконаний в білому кольорі, то тільки за рахунок підсвічування вийде побачити час вночі або в темному приміщенні.
Це дуже зручно і таке рішення однозначно сподобається кожному власнику. Варто відзначити наявність і інших, не менш важливих для майбутнього користувача, функції:
- Якщо ви займаєтеся спортом, то, напевно, оціните практичний у використанні секундомір;
- Досить оригінальний формат відображення дат