АРТИКУЛ: 8261
Годинник Skmei 1273 BLACK

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Годинник Skmei 1273 BLACK

Skmei 1273 - великий годинник з брутальним дизайном. Така крута, масивна модель буде стильним аксесуаром для справжніх чоловіків. Металевиа окантовка корпусу лише додає особливості вигляду. Відображення часу відбувається двома способами: класичним стрілочним та електронним табло. Електронне табло невеликих розмірів, воно є по суті доповнюючим засобом відображення даних.

Дисплей захищений спеціальним склом, яке стійке до ударів та інших пошкоджень. Також варто згадати те, що годинник є водонепроникним. А саме, його конструкція володіє рівнем захисту 5ATM, що дозволить з ним навіть приймати душ чи плавати. Головне - не натискати кнопки під водою. Ремінець зроблений з полімерного матеріалу.

Кварцевий механізм надійно працює. Skmei 1273 показує не лише годину, але й дату і день тижня. Електронний циферблат оснащений функцією підсвітки. Окрім цього, пристрій має функції секундоміра і будильника.

Особливості:

Великий годинник
Стильний дизайн
Стрілкове і електронне відображення часу
С