АРТИКУЛ: 6113
Кофта флісова COMMANDER StormWall NAVY Camo-tec

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Кофта флісова COMMANDER StormWall NAVY Camo-tec

Особливості моделі: волого-вітро захисні властивості матеріалу дають змогу адаптувати та використовувати кофту у максимально широкому спектрі за різних погодних умов. Ергономічний крій з поліпшеною анатомією виробу, відсутность виступаючих швів. 2 передні, врізні кишені з вітро-вологозахисними застібками-блискавками та вентиляційною сіткою Cool Mesh Центральна застібка-блискавка вітрозахисна, зверху з м'яким захистом підборіддя від защемлення та «бігунка» від вологи. 2 «бігунки», зверху/знизу додають зручності у використанні. Дві панелі типу «велкро» на рукавах, одна адаптована під кишеню. Дві додаткові панелі типу «велкро» у комплекті. Закрепи у містях найбільшого навантаження.

Особливості тканини: високотехнологічна, 3 шарова мембранна тканина - StormWall membrane, на основі 100% поліестеру. Водонепроникність 5000 мм. Дихаючі властивості 3000г/м2 за 24год. Зносостійкість, гігроскопічність і гіпоалергенність.