АРТИКУЛ: 11012
Штани тактичні OTP (Outdoor Tactical Pants) VersaStretch Taiga Green Helikon-Tex

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Штани тактичні OTP (Outdoor Tactical Pants) VersaStretch Taiga Green Helikon-Tex

Outdoor Tactical Pants® - штани від відомого виробника військового одягу Helikon. Вони виготовлені з міцного матеріалу, легкі та зручні, призначені для повсякденного носіння та туризму. Штани OTP® створені на основі дуже популярної та перевіреної моделі штанів UTP® і, незважаючи на зміни в дизайні, зберігають риси культового виробу, що дозволяє використовувати їх також і для тактичного застосування.

Штани Outdoor Tactical Pants® виготовлені з легкої, дихаючої та еластичної тканини VersaStretch® Lite. Складається з нейлону (93%) з домішкою еластану (7%), завдяки чому штани не обмежують рухів у будь-якій площині, зменшена грамматура дозволила зменшити вагу штанів на 166 г. Додатковий захист від вологи та бруду забезпечує покриття DuPont™ Teflon®. Матеріал 4-Way Elastic забезпечує комфорт в будь-яких умовах, дозволяючи вільно долати перешкоди на бездоріжжі або під час патрулювання, пересуваючись по місту.

Вони оснащені 10 функціо