АРТИКУЛ: 8877
M-Tac ніж складний Type 8 Black

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


M-Tac ніж складний Type 8 Black

Складний ніж Type 8 стане невід'ємною частиною твого EDC набору. Стильне поєднання клинка та рукоятки вигідно виділяють цю модель серед тактичних ножів.

Клинок виготовлений з хромової нержавіючої сталі (5Cr15MoV), яка пофарбована в чорний колір. Вона забезпечує довговічність заточування і має чудові ріжучі властивості. Клинок ножа має дуже популярну форму типу Clip Point. «Кліп пойнт» володіє великою проникаючою здатністю, при збереженні своїх ріжучих властивостей.

Конструкція даного ножа – суцільнометалева.

Рукоятка оснащена двома накладками з композиту G10 чорного кольору. На накладках є чіпкі ребристі насічки, що сприяють надійному та зручному хвату. Рукоятка ножа має злегка вигнуту форму.

За фіксацію клинка в розкритому положенні відповідає замок Liner Lock, який відрізняється простотою конструкції, стійкістю до забруднень і дозволяє відкривати й закривати ніж однією рукою. Наявність двостороннього шпенька на клинку значно полегшує використання ножа лівою рукою.

Для з