АРТИКУЛ: 7328
Ніж складний Ruike P155-W desert sand

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж складний Ruike P155-W desert sand

Простота і надійність моделі Ruike P155 доповнюються відмінною ергономікою і лаконічним дизайном, через що даний ніж підходить для використання як в польових, так і в похідних умовах.
За рахунок форми Clip-point і гладкою заточування ріжучої кромки Ruike P155 легко справляється з різом різних матеріалів, незалежно від їх структури і щільності.
А використання сталі марки 14C28N дозволяє лезу довго залишатися гострим, навіть при активній експлуатації і не іржавіти від тривалого контакту з водою чи іншими речовинами.

Відкривається ніж за допомогою двостороннього шпенька або невеликого «плавця», що є частиною клинка. До слова, ця ж деталь у відкритому вигляді також виконує функцію своєрідною гарди.
Для фіксації леза у відкритому положенні, в ножі Ruike P155 передбачений замок Liner-lock, доповнений механізмом Safety-lock.
Наявність даних пристосувань не дозволить клинку скластися під великими навантаженнями і захистить користувача від випадкових травм.

Особливості:

ніж