АРТИКУЛ: 6851
DEUS 28 x35 RC
ЦІНА:
3660800грн
Наявність товару в магазинах :
маг. ШВЕЙК (м.Тернопіль)      : відсутній
маг. ШВЕЙК 4 (м.Тернопіль)    : відсутній
маг. Workline (м.Тернопіль) : відсутній
маг. Плацдарм (м.Львів)          відсутній    
маг. Плацдарм (м.Івано-Франківськ)      відсутній    
маг. ДИВЕРСАНТ (м.Луцьк)      : відсутній
маг. Плацдарм (м.Рівне)        : відсутній



КУПИТИ
КУПИТИ В ОДИН КЛІК

DEUS 28 x35 RC

Металошукач XP Deus X35 — це найкращий професійний детектор у світі на сьогодні. Найкраща ергономіка, бездротова технологія і видатні пошукові характеристики.

XP Deus максимально легкий (вага менш ніж кілограм), а отже, дуже комфортний у пошуку. Прилад дуже компактний — у складеному стані, має телескопічну систему складання. XP Deus X35 надзвичайно швидко збирається й розбирається, водночас не розбирається на окремі частини, що унеможливлює втрату або зламання частин під час переміщення.
-Блок керування й пошукова котушка металошукача XP Deus з'єднуються між собою за бездротовою технологією. Це колосальна зручність у роботі — ніде не теліпаються дроти, ні за що не чіпляються й немає страху відірвати провід від котушки, що в інших приладах іноді трапляється.
-Котушка збільшеного діаметра дає змогу упродовж короткого часу охоплювати ще більшу площу пошуку. Ця можливість поєднується з перевагами моделі XP Deus, як-от чіткий поділ цілей, велика глибина виявлення, висока швидкість зворотного зв'яз

також радимо