АРТИКУЛ: 7330
Ніж Morakniv Rope Нержавіюча сталь12245

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Ніж Morakniv Rope Нержавіюча сталь12245

Модель Morakniv Rope була розроблена, як спеціальний ніж для рятувальників і тих, хто любить відпочивати активно і екстремально.
Для того, щоб ніж був надійним супутником навіть в тривалих подорожах, виробники зробили клинок з нержавіючої сталі високої якості.
Цей метал загартований особливим способом, а тому довго зберігає гостроту заточки, дуже міцний і не схильний до дії ніяких видів корозії.
Слід зазначити, що більша частина ріжучої кромки заточена частково серрейторно, але біля вістря є гладка ділянка, яка підвищує функціональність ножа.

Ручка виконана досить масивно, є захист пальців від випадкового пошкодження.
Ніж точно не буде ковзати в руці, так як у нього є спеціальні виступи, що запобігають це, а матеріал ручки - термопластична гума, що забезпечує відмінне зчеплення.

Так як Morakniv Rope часто використовується в тривалих подорожах, то в комплекті є чохол. Він виконани з пластика, стійкого до механічних пошкоджень, а тому відмінно захищає клинок.
На н