АРТИКУЛ: 6842
Туристичний ніж Mora Garberg Multi-Mount

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Туристичний ніж Mora Garberg Multi-Mount

Клинок ножа Garberg, довжиною 109 мм, виготовлений з високоякісної шведської нержавіючої сталі Sandvik 14C28N , має товщину в обухові 3,2 мм, призначений для виконання найбільш складних мисливських, туристичних і побутових завдань. Традиційні скандинавські спуски (Scandi-grind) забезпечать довгострокове утримання гостроти ріжучої кромки, а також простоту у виправленні і заточуванні. Збільшена тильна частина клинка, що проходить через всю рукоятку, передбачена для використання його в якості «склобою».

Цілісна ергономічна рукоятка ножа Morakniv Garberg виконана з ударостійкого поліаміду, посиленого скловолокном. Для запобігання ковзання та підвищення комфорту в утриманні рукоять текстурована ромбом – традиційним шведським візерунком, поширеним у регіоні Даларна. Отвір у тильній частині рукояті передбачено для кріплення темляка.

Ніж Morakniv Garberg Multi-Mount комплектується міцними багатофункціональними пластиковими піхвами з поя