АРТИКУЛ: 6012
Туристичний ніж Mora BushCraft Survival Black High Carbon (11742)

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Туристичний ніж Mora BushCraft Survival Black High Carbon (11742)

Сталь в даній моделі вуглецева, з твердістю 57 по Роквеллу. Що є відмінним результатом для ножа середньої цінової категорії.

Рукоятка ножа Mora Bushcraft Survival Black - широка, ергономічна, відмінно лягає в руку. Рукоять ножа виконана з шорсткого прогумованого пластика, завдяки чому вона не ковзає в руці, навіть якщо ніж Ви тримаєте під водою.

Цей ніж ідеально підходить для виконання різних силовий роботи, він не боїться навантаження, що є відмінним перевагою під час тур походом, різних експедицій, виїзду в ліс взагалі під час виїзду на природу. Він відмінно впорається з завданням не тільки нарізання продуктів, але і наприклад прорізування грубої мотузки, обрізання великих гілок і багатьма іншими завданнями.

Також варто відзначити, що комплектується ця модель кресалом, що разом з ножем є відмінним інструментом для розпалювання вогню в лісі наприклад. Кресало  кріпиться на чохлі, в якому також збе