АРТИКУЛ: 8914
M-Tac тактична ручка Type 5 Black

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


M-Tac тактична ручка Type 5 Black

Бренд М-Тас порадував своїх шанувальників випуском нової тактичної ручки Type 5. На перший погляд, це звичайна ручка, але насправді вона має прихований тактичний функціонал. Корпус виконаний з авіаційного алюмінію, який є дуже міцним і не схильним до корозії. Спеціальна кліпса дає можливість носити ручку не тільки в сумці або рюкзаку, а й закріпити її в кишені чи на спорядженні. Наконечник на зворотному боці ручки оснащений склобоєм, який може використовуватися в тактичних цілях: для розбивання скла в аварійних ситуаціях або для самозахисту.

Модель Type 5 дійсно гарно пише. Відкривання і закривання стержня відбувається завдяки провертанню корпуса ручки навколо осі за та проти годинникової стрілки відповідно. Ручка буде писати в будь-яких навіть самих екстремальних умовах. Тому, якщо ви збираєтесь в похід або подорож, кращого інструменту для записування всіх нотаток просто не знайти. Також стержень можна легко замінити на новий, коли в ручці закінчиться чорнило.

Міцна та ст