АРТИКУЛ: 8808
M-Tac сумка Sling Pistol Bag Elite Hex Multicam Black Black

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


M-Tac сумка Sling Pistol Bag Elite Hex Multicam Black Black

Сумка Sling Pistol Bag Elite Hex від бренду М-Тас являє собою зручну, стильну й універсальну модель, яка призначена для прихованого носіння зброї.

Виготовлена з Cordura 1000D і Cordura Hex – надміцного, зносостійкого та легкого у догляді матеріалу. Блискавки і пряжки від YKK і Woojin – світових лідерів із виробництва фурнітури. Sling Pistol Bag має 4 містких відділення та одну регульовану плечову лямку з фастексом швидкого скидання. Захисна панель з поліуретану, армованого нейлоновими волокнами, приховує фастекс і запобігає його випадковому відкриванню. Фронтальне відділення додатково оснащене органайзерами та сітчастою кишенею для EDC набору. Завдяки своїй формі, сумка зручно розташовується на корпусі та не займає багато місця. Дана модель поєднує стильний зовнішній вигляд із широким функціоналом і стане відмінним доповненням Вашого образу.

Матеріали:
Cordura 1000D, Cordura Hex

Фурнітура:
YKK, Woojin