АРТИКУЛ: 4171
Черевики польові LOWA Z-8 N GTX Black

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Високотехнологічна, якісна модель військових польових черевик від компанії "LOWA". Черевики "Lowa Z-8N GTX" зроблені з високоякісної натуральної шкіри нубук.
Вони ідеально підійдуть Вам, якщо за службовим обов'язком ви ходите з важким рюкзаком або проводите багато часу в місцях з складним рельєфом.
Іншими словами військові черевики "Lowa Z-8N GTX" об'єднують в собі легку вагу, комфорт трекінгових черевиків і неперевершений захист військового взуття.
Зроблені військові черевики LOWA Z-8N GTX з високоякісної натуральної шкіри нубук товщиною 2,0 мм. Вставки з синтетичного матеріалу "Cordura" забезпечують додатковий захист взуття і знижують її вагу, а натуральна шкіра нубук сприяє гарному відведенню вологи від ноги і підвищенню зносостійкості черевик.
Черевики мають закриту систему шнурівки типу "металеві петлі". Мембранна підкладка з матеріалу "GORE-TEX®" забезпечує хороше відведення вологи від ноги і захист від зовнішньої вологи.