АРТИКУЛ: 3361
Берци Magnum Cobra Desert

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Черевики Magnum Cobra - одні з найпопулярніших військових черевиків компанії Magnum. Легкі і міцні черевики з високим берцями і устілкою, що приймає форму стопи для зручності і поліпшення амортизації.
Виготовлені з балістичного нейлону і водостійкою шкіри Magnashield - поєднує в собі водостійкий верх і вологовідвідну підкладку. Додатковий плюс - агресивна масло-бензостойкий підошва з високою силою зчеплення. Підошва утримає вас як на вологій поверхні, так і на пересіченій місцевості.
Черевики пройшли випробування за європейським стандартом EN 20347 для робочого взуття із захистом від ковзання. Модель підійде як для чоловіків, так і для жінок. Відмінно себе показують при використанні поліцейськими, охоронними структурами, а також любителями військових ігор (страйк, пайнтбол)

Почавши свій шлях в 1980-х з виробництва взуття для ФБР використовуючи спортивні технології, компанія Hi-Tec створила бренд Magnum. Всі роки свого сущестованія компанія використовувала інновації та нові розробки у взутті для виробництва