АРТИКУЛ: 5090
Пояс розвантажувальний LLB COYOTE PIG-TAC

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Розвантажувальний пояс з підтяжками MOLLE "LLB" (Lightweight loading belt) забезпечує можливість зручного розташування на поясі підсумків, кобур і подібного спорядження з системою кріплення MOLLE. Пояс MOLLE "LLB" дає можливість постійно носити на ньому короткоствольну зброю і набір підсумків, необхідних для тактичних занять на полігоні, стрільбищі і, при необхідності, швидко одягнути наверх додаткове спорядження (розвантажувальні жилети, бронежилети і т.п.). Пояс MOLLE "LLB" - ідеальний вибір для військових, правоохоронців та спортсменів-стрільців.

Розвантажувальний пояс "LLB" (укомплектований підтяжками). Має велику площу для кріплення спорядження. Підтяжки компенсують вагу спорядження і перешкоджають сповзанню пояса. Внутрішня частина має систему додаткової вентиляції з нейлонової сітки. Завдяки плоским і широким підтяжкам, комплект з пояса і підтяжок може бути використаний як в комплекті з будь-якими бронежилетами, так і як автономний розвантажувальний пояс.

Ширина ременя - 11 см.