АРТИКУЛ: 3581
Кобура оперативна для ПМ 7019

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Може використовуватися з різною зброєю: з серії ПМ-ПСМ, Форт- 12/17 і Форт 6Р, підійде для шумового пістолета ПГШ,  Корнет, ЭРМА- 55 Р, АЕ- 10, револьверів РКС, Сафарі, Альфа 420, а також для пневматичних моделей СР 99 (Компакт-диск), Аникс, C11 і багатьох інших.

Кобура для ПМ оперативна - це, головним чином, варіант носіння під плече. Причому як в горизонтальній, так і у вертикальній (дулом вниз) позиції. Можна від'єднати кобуру від підвіски і носити її на поясі: на лівому або правому боці, ззаду.  Для протягування ременя виконані в кобурі прорізи.

Матеріал з якого виконана кобура-  високої якості має товщину близько 3 мм, стійка до зносу, довго зберігатиме красивий зовнішній вигляд. Перевага шкіри в тому, що вона щільно облягає зброю, покращуючи його фіксацію. На дотик шкіряна кобура завжди приємна і тепла, причому нагрівається тільки до температури тіла стрільця, алергічних роздратувань при довгому носінні викликати не повинна.