АРТИКУЛ: 7339
Костюм Костюм StormWall Листопад Camo-Tec

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Костюм Костюм StormWall Листопад Camo-Tec


Волого-вітро захисні властивості матеріалу та можливість комбінувати комплектацію дають змогу адаптувати та використовувати костюм у максимально широкому спектрі за різних погодних умов.
Ергономічний крій з поліпшеною анатомією виробу, на основі військових розробок кращих іноземних армій для тактичного одягу та адаптований для потреб мисливців, рибалок чи туризму робить костюм максимально зручним та надійним у використанні.

Куртка.
Кишені: 2 передні, врізні, з вологозахисними застібками «блискавка» та вентиляційною сіткою Cool Mesh;
-2 на рукавах, врізні, з вітрозахисними застібками «блискавка» 2 глибокі, зручні та просторі, внутрішні для документів чи інших цінних предметів;
-2 задні, поясні, врізні на застібці «блискавка» для невеликих предметів – шапка, баф, пальчата інше. Виконують роль вентиляційних клапанів, з сіткою Cool Mesh.
Щоб уникнути перегріву, на рукавах, під пахвами куртку оснащено зручними вентиляційними клапанами на застібках «блискавка».
Кр