АРТИКУЛ: 3401
Штани тактичні Chameleon Tundra

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Тактичні штани явлються  унікальним і функціональним одягом,  який підійде як для повсякденного носіння так і при виконанні тактичних завдань, на відпочинку і роботи. Тактичні штани виробництва Хамелеон відрізняються не тільки своїм кроєм але і якістю матеріалу і фурнітури. Штани виготовлені з матеріалу ріп -стоп, особливо міцного і легкого складу, що дозволяє носити штани як влітку так і в холодну пору року. Основа такої тканини становить армована нитка - міцна на розрив. Матеріал перед пошиттям, був ретельно оброблений тефлоном, що збільшує термін служби брюк. Посилюється волого і брудозахищеність, при цьому тканина залишається "дихаючою" і комфортною.

У місцях найбільшого навантаження, штани прошиті додатково, подвійним швом. Тактичні штани мають прямий крій, два містких кишені ззаду і спереду, а так само бічні кишені.Так само, в брюках, передбачені відсіки для неопренових наколінників.