АРТИКУЛ: 8885
M-Tac куртка Rubicon Gen.II Black L

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


M-Tac куртка Rubicon Gen.II Black L

Куртка Rubicon Gen.II від бренду M-Tac – це суперактуальний і стильний бомбер, який розрахований на прохолодну пору року.

Пошитий із міцної та повітронепроникної тканини з водовідштовхувальним просоченням (94% Nylon Cordura®, 6% Spandex). Легка нейлонова підкладка робить цю модель максимально зручною та практичною у використанні. На рукавах для додаткового комфорту дизайнери бренду використали більш дихаючу підкладку від японської компанії Torаy.

Куртка утеплена інноваційним австрійським утеплювачем G-Loft щільністю 100г/м2, що має високі теплоізоляційні властивості та легко випаровує вологу при намоканні. Також даний матеріал органічно поєднує в собі м'якість пуху та міцність синтетичного волокна.

Бомбер має дві прикриті клапаном нагрудні кишені на блискавках, дві бічні й одну внутрішню для цінних речей.

У цій генерації дизайнери бренду передбачили капюшон, який регулюється за об’ємом. Комір-стійка з підкладкою із мікрофліса надійно захищає шию від вітру. Манжети й ни