АРТИКУЛ: 6328
Куртка парка 3 IN 1 Olive M-Tac

Нажаль, обраний Вами товар на даний момент відсутній, тож Ви можете обрати із запропонованих аналогів або ми сповістимо Вас як тільки він надійде в продаж СПОВІСТИТИ МЕНЕ


Куртка парка 3 IN 1 Olive M-Tac

M-Tac паркуа 3 IN 1 - багатофункціональний верхній одяг для холодної погоди. Парка є комплексом з 2 курток, які мають 3 варіанти носіння. Зовнішня куртка вітро- волого захисний шар з нейлону на мембрані, герметична по всіх швах. Внутрішня куртка утеплювач з флісу. Обидва шару об'єднуються в парку з утеплювачем за допомогою блискавок і кнопок. При потребі Ви можете використовувати кожен шар окремо.

Для захисту від вітру і холоду блискавка застібається під горло, є комір-стійка, а сама двостороння блискавка прикрита вітрозахисної планкою. У самому комірі захований капюшон, який при необхідності може бути витягнутий в кілька рухів.

Модель має анатомічну конструкцію - не обмежує рухів. Парка оснащена 2-ма боковими і 2-ма нагрудними кишенями, що закриваються на блискавки. Ззаду в районі плечей куртка парка посилена спеціальною вставкою.

На обох рукавах є панель Velcro для патчів і ідентифікаторів з написом: «Military & Ta